Abstract / Zusammenfassung CC BY 4.0
Veröffentlicht

Comparative metabolicprofile, antioxidantand antibacterial activities and overall quality of three lettuce (Lactuca sativa L.) cultivars biofortified with sulfur

Zugehörigkeit
Institute of Plant Nutrition and Soil Science, Kiel University, Kiel, Germany
Abdalla, Muna Ali;
Zugehörigkeit
GEOMAR Centre for Marine Biotechnology (GEOMAR-Biotech), Research Unit Marine Natural Products Chemistry, GEOMAR Helmholtz Centre for Ocean Research Kiel
Li, Fengjie;
Zugehörigkeit
GEOMAR Centre for Marine Biotechnology (GEOMAR-Biotech), Research Unit Marine Natural Products Chemistry, GEOMAR Helmholtz Centre for Ocean Research Kiel
Wenzel-Storjohann, Arlette;
Zugehörigkeit
Institute of Plant Nutrition and Soil Science, Kiel University, Kiel, Germany
Sulieman, Saad;
Zugehörigkeit
GEOMAR Centre for Marine Biotechnology (GEOMAR-Biotech), Research Unit Marine Natural Products Chemistry, GEOMAR Helmholtz Centre for Ocean Research Kiel
Tasdemir, Deniz;
Zugehörigkeit
Institute of Plant Nutrition and Soil Science, Kiel University, Kiel, Germany
Mühling, Karl H.

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