Artikel CC BY 4.0
referiert
Veröffentlicht

Comparison of points of departure between subchronic and chronic toxicity studies on food additives, food contaminants and natural food constituents

Guth, Sabine; Roth, Angelika; Engeli, Barbara; Lachenmeier, Dirk W.; Cartus, Alexander T.; Hüser, Stephanie; Baum, Matthias; Diel, Patrick; Eisenbrand, Gerhard; Hengstler, Jan G.; Humpf, Hans-Ulrich; Joost, Hans-Georg;
Zugehörigkeit
German Federal Institute for Risk Assessment, Department of Food Safety, Max-Dohrn-Strasse 8-10, Berlin, Germany
Lampen, Alfonso; Leist, Marcel; Marko, Doris;
GND
114280789
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut, Federal Research Institute of Nutrition and Food, Haid-und-Neu-Str. 9, 76131, Karlsruhe, Germany
Steinberg, Pablo; Mally, Angela; Zarn, Jürg

Vorschau

Zitieren

Zitierform:
Zitierform konnte nicht geladen werden.

Zugriffsstatistik

Gesamt:
Volltextzugriffe:
Metadatenansicht:
12 Monate:
Volltextzugriffe:
Metadatenansicht:

Rechte

Nutzung und Vervielfältigung: