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Zeitschrift
Journal of Food Science and Technology
Zeitschrift
1964 -
referiert
Veröffentlicht
Journal of Food Science and Technology
Inhalt
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2023
Jg. 60, (2023):
Detection and quantification of zearalenone and its modified forms in enzymatically treated oat and wheat flour
S. 1367
Pascari, Xenia; Weigel, Stefan; Marin, Sonia; Sanchis, Vicente; Maul, Ronald
2020
Jg. 57 (2020):
Effect of phytase treatment of sorghum flour, an alternative for gluten free foods and bioaccessibility of essential minerals
S. 3474
Rebellato, Ana P.; Orlando, Eduardo A.; Toretti Thedoropoulos, Viviane C.; Greiner, Ralf; Lima Pallone, Juliana A.
Jg. 57 (2020):
Effect of almond genotypes on fatty acid composition, tocopherols and mineral contents and bioactive properties of sweet almond (Prunus amygdalus Batsch spp. dulce) kernel and oils
S. 4182
Özcan, Mehmet M.; Matthäus, Bertrand; Aljuhaimi, Fahad; Ahmed, Isam. A.; Ghafoor, Kashif; Babiker, Elfadil E.; Osman, Magdi A.; Gassem, Mustafa A.; Alqah, Hesham A. S.
2018
Jg. 55 (2018):
Bioactive compounds and “in vitro” antioxidant activity of some traditional and non-traditional cold-pressed edible oils from Macedonia
S. 1614
Kostadinović Veličkovska, Sanja; Catalin Moţ, Augustin; Mitrev, Saša; Gulaboski, Rubin; Brühl, Ludger; Mirhosseini, Hamed; Silaghi-Dumitrescu, Radu; Matthäus, Bertrand
1990
Jg. 27:
[Farbreduzierung in Lebensmittelprodukten, die Microalgae enthalten]
S. 136
Nigam, B.P.; Venkataraman, L.V.; Hoffmann, N.Q.; Grünewald, T.
Einordnung
Short form of the title:
J. Food Sci. Technol.
Herausgebendes Organ:
Association of Food Scientists & Technologists (India)
Erscheinungsverlauf:
1964 -
ZDB-ID:
242498-8
ZDB-ID:
2537738-3
ISSN:
0022-1155
ISSN:
0975-8402
Sprache:
Englisch
Ressourcentyp
:
Text
Erscheinungsort:
Mysore, India
Verlag:
Springer
DDC-Sachgruppe der DNB:
660 Technische Chemie
DDC-Sachgruppe der DNB:
540 Chemie
Link URL:
http://www.bibliothek.uni-regensburg.de/ezeit/?2537738
Link URL:
http://link.springer.com/journal/13197
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