Microbial succession in minced pork during storage seems to follow a simple rule: from house flora to product flora

GND
1124188010
VIAF
4347148574353424430009
Affiliation
Max Rubner-Institut (MRI), Institut für Sicherheit und Qualität bei Fleisch, Deutschland
Mühling, Martin;
GND
1050955064
Affiliation
Max Rubner-Institut (MRI), Institut für Sicherheit und Qualität bei Fleisch, Deutschland
Lick, Sonja;
GND
129344494
Affiliation
Max Rubner-Institut (MRI), Institut für Sicherheit und Qualität bei Fleisch, Deutschland
Münch, Siegfried;
GND
1226103081
Affiliation
Max Rubner-Institut (MRI), Institut für Sicherheit und Qualität bei Fleisch, Deutschland
Bolumar, Tomás;
GND
1082136948
Affiliation
Max Rubner-Institut (MRI), Institut für Sicherheit und Qualität bei Fleisch, Deutschland
Brüggemann, Dagmar Adeline

Files

Cite

Citation style:
Could not load citation form.

Access Statistic

Total:
Downloads:
Abtractviews:
Last 12 Month:
Downloads:
Abtractviews:

Rights

Use and reproduction:
All rights reserved