Artikel CC BY 4.0
referiert
Veröffentlicht

Systematic investigation of the influence of suspended particles on UV‐C inactivation of Saccharomyces cerevisiae in liquid food systems

Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Food Technology and Bioprocess Engineering, Germany
Woll, Benedikt; Cvetkova, Svetlana;
GND
1036552055
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Food Technology and Bioprocess Engineering, Germany
Gräf, Volker; Scharfenberger‐Schmeer, Maren; Durner, Dominik;
GND
122616286
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Food Technology and Bioprocess Engineering, Germany
Stahl, Mario

Vorschau

Zitieren

Zitierform:
Zitierform konnte nicht geladen werden.

Zugriffsstatistik

Gesamt:
Volltextzugriffe:
Metadatenansicht:
12 Monate:
Volltextzugriffe:
Metadatenansicht:

Rechte

Nutzung und Vervielfältigung: