Artikel CC BY 4.0
referiert
Veröffentlicht

Comparison of the Declared Nutrient Content of Plant-Based Meat Substitutes and Corresponding Meat Products and Sausages in Germany

GND
1149268956
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Nutritional Behaviour, Germany
Gréa, Corinna;
GND
1253587604
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Nutritional Behaviour, Germany
Dittmann, Anna;
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Nutritional Behaviour, Germany
Wolff, David;
GND
1265719853
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Nutritional Behaviour, Germany
Werner, Romy;
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Nutritional Behaviour, Germany
Turban, Christin;
GND
131370596
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food
Roser, Silvia;
GND
143816934
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Nutritional Behaviour, Germany
Hoffmann, Ingrid;
GND
1089421966
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Nutritional Behaviour, Germany
Storcksdieck genannt Bonsmann, Stefan

Vorschau

Zitieren

Zitierform:
Zitierform konnte nicht geladen werden.

Zugriffsstatistik

Gesamt:
Volltextzugriffe:
Metadatenansicht:
12 Monate:
Volltextzugriffe:
Metadatenansicht:

Rechte

Nutzung und Vervielfältigung: