Artikel CC BY-NC-ND 4.0
referiert
Veröffentlicht

Comparison and prediction of UV-C inactivation kinetics of S. cerevisiae in model wine systems dependent on flow type and absorbance

Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Food Technology and Bioprocess Engineering, Germany
Hirt, Benedikt;
GND
1199440922
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Food Technology and Bioprocess Engineering, Germany
Fiege, Jaayke Lynn; Cvetkova, Svetlana;
GND
1036552055
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Food Technology and Bioprocess Engineering, Germany
Gräf, Volker; Scharfenberger-Schmeer, Maren; Durner, Dominik;
GND
122616286
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Food Technology and Bioprocess Engineering, Germany
Stahl, Mario

Vorschau

Zitieren

Zitierform:
Zitierform konnte nicht geladen werden.

Zugriffsstatistik

Gesamt:
Volltextzugriffe:
Metadatenansicht:
12 Monate:
Volltextzugriffe:
Metadatenansicht:

Rechte

Nutzung und Vervielfältigung: