Real-time high-throughput monitoring of grapevine berry ripening and development with near-infrared spectroscopy

Zugehörigkeit
UMR AGAP Institut, Univ Montpellier, CIRAD, INRAE, Institut Agro, Montpellier, France
Tavernier, Flora;
Zugehörigkeit
UMR AGAP Institut, Univ Montpellier, CIRAD, INRAE, Institut Agro, Montpellier, France
Thomas, Miguel;
Zugehörigkeit
UMR AGAP Institut, Univ Montpellier, CIRAD, INRAE, Institut Agro, Montpellier, France
Herbold, Theresa;
Zugehörigkeit
Institut Français de la Vigne et du Vin, Montpellier, France; UMT Geno-Vigne®, IFV-INRAE-Institut Agro, Montpellier, France
Le Cunff, Loïc;
Zugehörigkeit
UMR AGAP Institut, Univ Montpellier, CIRAD, INRAE, Institut Agro, Montpellier, France; UMT Geno-Vigne®, IFV-INRAE-Institut Agro, Montpellier, France
This, Patrice;
Zugehörigkeit
UMR AGAP Institut, Univ Montpellier, CIRAD, INRAE, Institut Agro, Montpellier, France; UMT Geno-Vigne®, IFV-INRAE-Institut Agro, Montpellier, France
Romieu, Charles;
Zugehörigkeit
UMR AGAP Institut, Univ Montpellier, CIRAD, INRAE, Institut Agro, Montpellier, France; UMT Geno-Vigne®, IFV-INRAE-Institut Agro, Montpellier, France
Segura, Vincent

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