Artikel CC BY 4.0
referiert
Veröffentlicht

The Dose-Response Effects of Consuming High Fructose Corn Syrup-Sweetened Beverages on Hepatic Lipid Content and Insulin Sensitivity in Young Adults

Sigala, Desiree;
GND
1032067578
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Physiology and Biochemistry of Nutrition, Germany
Hieronimus, Bettina; Medici, Valentina; Lee, Vivien; Nunez, Marinelle; Bremer, Andrew; Cox, Chad L.; Price, Candice; Benyam, Yanet; Abdelhafez, Yasser; McGahan, John P.; Keim, Nancy; Goran, Michael; Pacini, Giovanni; Tura, Andrea; Sirlin, Claude B.; Chaudhari, Abhijit J.; Havel, Peter; Stanhope, Kimber

Vorschau

Zitieren

Zitierform:
Zitierform konnte nicht geladen werden.

Zugriffsstatistik

Gesamt:
Volltextzugriffe:
Metadatenansicht:
12 Monate:
Volltextzugriffe:
Metadatenansicht:

Rechte

Nutzung und Vervielfältigung: