Abstract / Zusammenfassung CC BY 4.0
referiert
Veröffentlicht

Assai (Euterpe oleracea Mart.) fruit: Green method development by Andiroba oil (Carapa guianencis L.) for Hemiptera control

Zugehörigkeit
Mycotoxicology and Food Contaminants Laboratory, Food Science & Technology Department, Center of Agricultural Sciences, Federal University of Santa Catarina, Florianópolis.SC.Brazil
Ribeiro, Christiano W. R.;
Zugehörigkeit
Mycotoxicology and Food Contaminants Laboratory, Food Science & Technology Department, Center of Agricultural Sciences, Federal University of Santa Catarina, Florianópolis.SC.Brazil
Soares, Carlos E. S.;
Zugehörigkeit
Mycotoxicology and Food Contaminants Laboratory, Food Science & Technology Department, Center of Agricultural Sciences, Federal University of Santa Catarina, Florianópolis.SC.Brazil
Dutra, Milena O.;
Zugehörigkeit
Mycotoxicology and Food Contaminants Laboratory, Food Science & Technology Department, Center of Agricultural Sciences, Federal University of Santa Catarina, Florianópolis.SC.Brazil
Dominici, Marco;
Zugehörigkeit
Mycotoxicology and Food Contaminants Laboratory, Food Science & Technology Department, Center of Agricultural Sciences, Federal University of Santa Catarina, Florianópolis.SC.Brazil
Ferreira, Barbara C. F.;
Zugehörigkeit
Mycotoxicology and Food Contaminants Laboratory, Food Science & Technology Department, Center of Agricultural Sciences, Federal University of Santa Catarina, Florianópolis.SC.Brazil
Scussel, Vildes M.

Vorschau

Zitieren

Zitierform:
Zitierform konnte nicht geladen werden.

Zugriffsstatistik

Gesamt:
Volltextzugriffe:
Metadatenansicht:
12 Monate:
Volltextzugriffe:
Metadatenansicht:

Rechte

Nutzung und Vervielfältigung: