Artikel CC BY 4.0
referiert
Veröffentlicht

Utilisation of Amaranth and Finger Millet as Ingredients in Wheat Dough and Bread for Increased Agro-Food Biodiversity

Onyango, Calvin; Luvitaa, Susan Karenya; Lagat, Kibet;
GND
129526568
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Safety and Quality of Cereals, Germany
Hüsken, Alexandra;
GND
138205485
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Safety and Quality of Cereals, Germany
Smit, Inga;
GND
1225946409
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Safety and Quality of Cereals, Germany
Schmidt, Marcus

Vorschau

Zitieren

Zitierform:
Zitierform konnte nicht geladen werden.

Zugriffsstatistik

Gesamt:
Volltextzugriffe:
Metadatenansicht:
12 Monate:
Volltextzugriffe:
Metadatenansicht:

Rechte

Nutzung und Vervielfältigung: