Artikel CC BY 4.0
referiert
Veröffentlicht

Isolation and Characterization of Potential Starter Cultures from the Nigerian Fermented Milk Product nono

Fagbemigun, Olakunle;
GND
14266233X
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Microbiology and Biotechnology, Germany
Cho, Gyu-Sung;
GND
1231799765
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Microbiology and Biotechnology, Germany
Rösch, Niels;
GND
1058425668
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Microbiology and Biotechnology, Germany
Brinks, Erik;
GND
1037936825
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Safety and Quality of Milk and Fish Products, Germany
Schrader, Katrin;
GND
1037378164
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Microbiology and Biotechnology, Germany
Bockelmann, Wilhelm; Oguntoyinbo, Folarin A.;
GND
142442968
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Microbiology and Biotechnology, Germany
Franz, Charles M. A. P.

Vorschau

Zitieren

Zitierform:
Zitierform konnte nicht geladen werden.

Zugriffsstatistik

Gesamt:
Volltextzugriffe:
Metadatenansicht:
12 Monate:
Volltextzugriffe:
Metadatenansicht:

Rechte

Nutzung und Vervielfältigung: