Article CC BY 4.0
refereed
published

Evaluation and optimisation of sample preparation protocols suitable for the analysis of plastic particles present in seafood

GND
1230803122
Affiliation
Max Rubner-Institut (MRI), Bundesforschungsinstitut für Ernährung und Lebensmittel, Institut für Sicherheit und Qualität bei Milch und Fisch, Deutschland
Süssmann, Julia;
Affiliation
Max Rubner-Institut (MRI), Bundesforschungsinstitut für Ernährung und Lebensmittel, Institut für Sicherheit und Qualität bei Milch und Fisch, Deutschland
Krause, Torsten;
GND
1037491629
Affiliation
Max Rubner-Institut (MRI), Bundesforschungsinstitut für Ernährung und Lebensmittel, Institut für Sicherheit und Qualität bei Milch und Fisch, Deutschland
Martin, Dierk;
GND
1036650529
Affiliation
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Food Technology and Bioprocess Engineering, Germany
Walz, Elke;
GND
1036650022
Affiliation
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Food Technology and Bioprocess Engineering, Germany
Greiner, Ralf; Rohn, Sascha; Fischer, Elke Kerstin;
GND
120155680
Affiliation
Max Rubner-Institut (MRI), Bundesforschungsinstitut für Ernährung und Lebensmittel, Institut für Sicherheit und Qualität bei Milch und Fisch, Deutschland
Fritsche, Jan

Preview

Cite

Citation style:
Could not load citation form.

Access Statistic

Total:
Downloads:
Abtractviews:
Last 12 Month:
Downloads:
Abtractviews:

Rights

Use and reproduction: