Korrektur CC BY 4.0
referiert
Veröffentlicht

Erratum to: Oxidative stability of Opuntia ficus-indica seeds oil blending with Moringa oleifera seeds oil

Zugehörigkeit
Food Technology Research Institute, Agriculture Research Center, Giza, Egypt
Salama, Mohamed Abdelbaset;
GND
1252344775
Zugehörigkeit
Laboratoire de Chimie des Plantes et de Synthèse Organique et Bioorganique, Faculté des Sciences, Université Mohammed v, Rabat, Morocco
El Harkaoui, Said;
Zugehörigkeit
Laboratoire de Chimie des Plantes et de Synthèse Organique et Bioorganique, Faculté des Sciences, Université Mohammed v, Rabat, Morocco
Nounah, Issmail;
Zugehörigkeit
Food Technology Research Institute, Agriculture Research Center, Giza, Egypt
Sakr, Hazem;
Zugehörigkeit
Food Technology Research Institute, Agriculture Research Center, Giza, Egypt
Abdin, Mohamed;
Zugehörigkeit
Food Technology Department, Faculty of Agriculture, Kafrelsheikh University, Kafrelsheikh, Egypt
Owon, Mostafa;
Zugehörigkeit
Food Technology Research Institute, Agriculture Research Center, Giza, Egypt
Ibrahim, Awatif;
Zugehörigkeit
Laboratoire de Chimie des Plantes et de Synthèse Organique et Bioorganique, Faculté des Sciences, Université Mohammed v, Rabat, Morocco
Charrouf, Zoubida;
GND
113399677
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Department of Safety and Quality of Cereals, Working Group for Lipid Research, Detmold, Germany
Matthäus, Bertrand; Osman, Mohamed

Zitieren

Zitierform:
Zitierform konnte nicht geladen werden.

Zugriffsstatistik

Gesamt:
Volltextzugriffe:
Metadatenansicht:
12 Monate:
Volltextzugriffe:
Metadatenansicht:

Rechte

Nutzung und Vervielfältigung: