Stabilization of oleogel based bakery products by antioxidants

GND
1156353580
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Safety and Quality of Cereals, Germany
Schubert, Madline; Wetzel, David;
GND
1235846377
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Safety and Quality of Cereals, Germany
Erlenbusch, Nelli;
GND
1088333249
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Safety and Quality of Cereals, Germany
Vemmer, Marina;
GND
113399677
Zugehörigkeit
Max Rubner-Institut (MRI), Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Safety and Quality of Cereals, Germany
Matthäus, Bertrand

Vorschau

Zitieren

Zitierform:
Zitierform konnte nicht geladen werden.

Zugriffsstatistik

Gesamt:
Volltextzugriffe:
Metadatenansicht:
12 Monate:
Volltextzugriffe:
Metadatenansicht:

Rechte

Nutzung und Vervielfältigung:
Alle Rechte vorbehalten