Quality improved Cocoa and Cocoa-based Products with Flavour Profiles on Demand – ‘From Farm to Chocolate Bar’

Zugehörigkeit
Hamburg School of Food Science, Institut für Lebensmittelchemie, Universität Hamburg, Germany
Tietz, Fabian;
Zugehörigkeit
Geisenheim University, Geisenheim, Germany ; August Storck KG, R&D Chocolates, Berlin
Balster, Hanna;
GND
1065773560
Zugehörigkeit
Julius Kühn-Institute (JKI), Federal Research Centre for Cultivated Plants, Institute for Ecological Chemistry, Plant Analysis and Stored Product Protection, Berlin, Germany
Beleites, Claudia;
Zugehörigkeit
Hamburg School of Food Science, Institut für Lebensmittelchemie, Universität Hamburg, Germany
Bisping, Bernward;
Zugehörigkeit
August Storck KG, R&D Chocolates, Berlin, Germany
Kadow, Daniel;
GND
1058920979
Zugehörigkeit
Julius Kühn-Institute (JKI), Federal Research Centre for Cultivated Plants, Institute for Ecological Chemistry, Plant Analysis and Stored Product Protection, Berlin, Germany
Krähmer, Andrea;
Zugehörigkeit
Hochschule für Angewandte Wissenschaften, Hamburg, Germany
Krabbe, Christina;
Zugehörigkeit
Hochschule für Angewandte Wissenschaften, Hamburg, Germany
Nottelmann, Stephanie;
Zugehörigkeit
Hamburg School of Food Science, Institut für Lebensmittelchemie, Universität Hamburg, Germany
Nourrisson, Matthieu;
Zugehörigkeit
Hochschule für Angewandte Wissenschaften, Hamburg, Germany
Riehn, Katharina;
Zugehörigkeit
Biozentrum Klein Flottbek, Universität Hamburg, Germany
Rudolph, Barbara;
Zugehörigkeit
Geisenheim University, Geisenheim, Germany
von Wallbrunn, Christian;
Zugehörigkeit
Biozentrum Klein Flottbek, Universität Hamburg, Germany
Zug, Katharina;
Zugehörigkeit
Hamburg School of Food Science, Institut für Lebensmittelchemie, Universität Hamburg, Germany
Rohn, Sascha

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