Artikel Alle Rechte vorbehalten
referiert
Veröffentlicht

VIM-1-producing Salmonella Infantis isolated from swine and minced pork meat in Germany.

Zugehörigkeit
Department for Biological Safety, German Federal Institute for Risk Assessment, BfR, Max-Dohrn Strasse 8-10, D-10589 Berlin, Germany.
Borowiak, Maria;
Zugehörigkeit
Department for Biological Safety, German Federal Institute for Risk Assessment, BfR, Max-Dohrn Strasse 8-10, D-10589 Berlin, Germany.
Szabo, Istvan;
Zugehörigkeit
Department for Biological Safety, German Federal Institute for Risk Assessment, BfR, Max-Dohrn Strasse 8-10, D-10589 Berlin, Germany.
Baumann, Beatrice;
Zugehörigkeit
Department for Biological Safety, German Federal Institute for Risk Assessment, BfR, Max-Dohrn Strasse 8-10, D-10589 Berlin, Germany.
Junker, Ernst;
ORCID
0000-0002-6930-4358
Zugehörigkeit
Department for Biological Safety, German Federal Institute for Risk Assessment, BfR, Max-Dohrn Strasse 8-10, D-10589 Berlin, Germany.
Hammerl, Jens A.;
Zugehörigkeit
Department for Biological Safety, German Federal Institute for Risk Assessment, BfR, Max-Dohrn Strasse 8-10, D-10589 Berlin, Germany.
Kaesbohrer, Annemarie;
Zugehörigkeit
Department for Biological Safety, German Federal Institute for Risk Assessment, BfR, Max-Dohrn Strasse 8-10, D-10589 Berlin, Germany.
Malorny, Burkhard;
Zugehörigkeit
Department for Biological Safety, German Federal Institute for Risk Assessment, BfR, Max-Dohrn Strasse 8-10, D-10589 Berlin, Germany.
Fischer, Jennie

Zitieren

Zitierform:
Zitierform konnte nicht geladen werden.

Zugriffsstatistik

Gesamt:
Volltextzugriffe:
Metadatenansicht:
12 Monate:
Volltextzugriffe:
Metadatenansicht:

Rechte

Nutzung und Vervielfältigung:
Alle Rechte vorbehalten